آخرین خبرها

اگر به طعم تلخ حساسید کمتر کرونا می گیرید

بین کرونا ویروس و حواس چشایی ارتباط مستقیم وجود دارد.

محققان پی بردند افرادی که به تلخی بسیار حساس هستند نه تنها کمتر ب ه کووید ۱۹ مبتلا می‌شوند، بلکه در صورت ابتلا، مدت زمان کمتری در بیمارستان بستری می‌شوند.

در یک مطالعه جدید محققان پی بردند افراد حساس به طعم تلخی در مقایسه با افراد حساس به طعم تندی، علائم کرونا را فقط در مدت پنج روز تجربه کردند، در حالی که در بین افراد دیگر این مدت ۲۳ روز بود.

اینکه دقیقاً چطور طعم و مزه بر خطر ابتلا به کووید ۱۹ تأثیر دارد مشخص نیست، اما محققان در این باره یک فرضیه دارند.

جلوگیری از تکثیر ویروس‌ها با گیرنده‌های چشایی مزه تلخ

گیرنده‌های چشایی مزه تلخ از جمله یک مورد به نام T ۲ R ۳۸، در جوانه‌های چشایی زبان یافت می‌شوند.

دکتر «هنری بارهام»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «هنگامی که T ۲ R ۳۸ تحریک می‌شود، با تولید اکسید نیتریک برای کمک به از بین بردن یا جلوگیری از تکثیر بیشتر ویروس‌ها در مخاط تنفسی به آن واکنش می‌دهد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «این غشا‌های مخاطی سیستم تنفسی را پوشانده و محلی برای ورود ویروس‌ها از جمله کروناویروس را ایجاد می‌کند که باعث ایجاد کووید ۱۹ می‌شود.»

در حال حاضر چندین مطالعه در حال بررسی چگونگی تأثیر گیرنده‌های چشایی تلخ بر خطر ابتلاء به کووید ۱۹ و سایر عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی هستند.

حتما ببینید

با حضور معاونت عمرانی استانداری مازندران برگزار شد:جلسه پیگیری پروژه های نیمه تمام عمرانی شهرستان آمل به همراه ۱۵مدیرکل استانی

گزارش آریای تبرستان از جلسه پیگیری پروژه های عمرانی به ریاست دکتر زارعی ،فرماندار ویژه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *